İlk içerikle başlayalım o zaman

image

İlk paylaşımım Breaking Bad üzerine olacak.Daha ilk paylaşımdan Breaking Bad paylaşacak olmamdan anlamış olduğunuz üzere en sevdiğim dizidir kendileri.İlk başladığı günden beri onda farkettiğim hiç bir dizide olmayan bir şeyler var ve o şeyler beni sürekli kendine çekiyor bi an olsun bırakmıyor.

Dizinin konusuna yavaş yavaş gelecek olursak ana karakterden başlamamız gerek.Ana karakter Walter White yani herkesin bildiği Heisenberg.Aslından herkesin bildiği değil ya.Mesela fizikçi ve kimyacılara sorunca düşünmeden belirsizlik kanununu yapıştırıyolar cevap olarak.Tamam fizikçiyi anlarım Walter dayımızı tanımazda kimyacılarımız nasıl olurda bilmez bu üstadı?Walterin mesleğini tahmin ettiniz mi? Evvet Walter kimya öğretmeni.Tabi bu 50yaşına kadar sürecek o ayrı bir konu.Walter amcamızın bir resmi.

İkinci karakterimiz(tabi kişiye göre değişebilir)Bana göre Jesse Pinkman.Soyadına aldanmayın tam bir adamdır kendisi.Yani ama biraz garip bi adam tabi.Uyuşturucu bağımlısı ama içindeki acıma ve merhamet duygusunu yitirmemiş dıştan sert gibi duran ama aslında çok içten bir adam.Çeşitli zorluklara göğüs germiştir dizi boyunca.Bazen Walterin en yakın arkadaşı bazen azılı düşmanı…Bazen kurtarıcısı,bazen başının belası…Ama dizide iyiki var dediğim 3kişiden biri.Jessemizin resmi yo!

Dizide iyiki var dediğim 3.kişi kim mi? E tabiki her başı sıkışana yardıma koşan Saul Goodman.Tabi yeni yayınlanmaya başlayan Better Call Saul dizisinde gerçek isminin Saul olmadığını Saulun bir darkside karakteri olduğunu öğreniyoruz.Her ne kadar darkside dediysemde asla tam anlamıyla kötü değil aynı Walter gibi.İçinde merhamet var hep.Ama para onun için merhametinde dostluğunda önünde.Herkesin darkside’ı başka oluyor demekki ne diyelim.Saul Goodman karizma adam ya.

Dizide keşke olmasa dediğim yegane karakter ise tahmin edin kim? Kesinlikle doğru tahmin! Bravo ! Skyler White…Hakkında konuşmak bile istemiyorum.Waltera hiç güvenmedi hemde hiç.Belki biraz güvense bazı şeyler daha iyi olurdu.Kim bilir belkide olmazdı.Rol kabiliyeti yüksek ama oynadığı rol icabı pek sevmiyorum bu kadını ya.

Ya diyeceğim o ki:Breaking Bad izleyin arkadaşlar.Gelmiş geçmiş en iyi dizi olma ünvanını hala kimselere kaptırmamasının sebepleri var sonuçta.

Bu yazımın sonuna geldik.Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen,değerlendirilme ihtiyacım var ilk yazım sonuçta 🙂

For CB


Yorum bırakın